Rabobank verlengt het maatschappelijke partnership met Lelystadse Uitdaging

Sacha Gaus (links) en Inge Ezinga na de ondertekening van het partnership. Foto: Lelystadse Uitdaging

Inge Ezinga, coöperatief directeur Rabobank, en Sacha Gaus, voorzitter Lelystadse Uitdaging, ondertekenden recent de bestendiging van het partnership met de Lelystadse Uitdaging. Dit initiatief verbindt het lokale bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties met elkaar. Doel hiervan is de leefkwaliteit van inwoners van Lelystad te verbeteren.

Met de ondertekening verbindt Rabobank zich weer voor twee jaar als founder aan Lelystadse Uitdaging. De bank is al founder van Lelystadse Uitdaging sinds de oprichting in 2016. Zij maakt daarmee het goede werk van de Lelystadse Uitdaging mogelijk en zorgt voor continuïteit.

Financiële kwetsbaarheid verminderen

Inge Ezinga: ‘Als coöperatief directeur ben ik niet alleen verbonden aan de polder, maar ben ik ook verantwoordelijk voor het thema Financieel gezond leven. Medewerkers van de bank zetten zich in om de financiële kwetsbaarheid te verminderen; niet alleen van mensen maar ook van organisaties. Een initiatief als de Lelystadse Uitdaging sluit hier naadloos bij aan. Hoe mooi is het als materialen, middelen en mensen kunnen worden ingezet voor maatschappelijke organisaties. Zonder dat dit ze één euro kost. Bovendien is het ook direct een mooi voorbeeld van duurzaam ondernemen’.

Sacha Gaus: ‘Wij zijn superblij dat de Rabobank maatschappelijke partner blijft en haar maatschappelijke positie hiermee onderschrijft. Hierdoor kunnen we de Uitdaging aan blijven gaan!’

Lelystadse Uitdaging

De Lelystadse Uitdaging drijft op vele enthousiaste matchgroepleden, afkomstig uit het Lelystadse bedrijfsleven. Zij zetten zich als matchgroep in om de uiteenlopende aanvragen van maatschappelijke organisaties te realiseren. Denk hierbij aan uitdagingen op het gebied van Materialen (spullen), Middelen en Menskracht (extra handen, creativiteit, kennis en kunde). Altijd zonder uitwisseling van euro’s en met het doel de leefomgeving van Lelystad iedere dag een stukje mooier te maken. Kijk voor meer informatie op www.lelystadseuitdaging.nl .

Nieuws

menu