QR-code op nieuwe Lelypas zorgt voor nog meer gemak

Voorzitter Tony Merkelbach van Stichting Lelypas en eigenaar Joke van den Broek van Loyaltygroup zetten hun handtekening onder het vernieuwde contract. Foto: Stichting Lelypas

Stichting Lelypas en Loyaltygroup verstevigen de samenwerking. Er komt een nieuwe website, pas en app van de Lelypas. ‘Samen bouwen we verder aan de prachtige stad die Lelystad is’, zegt voorzitter Tony Merkelbach van Stichting Lelypas tijdens de ondertekening bij Konditorei Noor in de Kroonpassage.

Daar is Loyaltygroup-eigenaar Joke van den Broek het roerend mee eens. ‘We breiden de komende tijd het huidige softwaresysteem uit naar een platform voor ondernemers en gebruikers van de Lelypas. Met nieuwe en moderne tools voor uitgebreide communicatiemogelijkheden naar de pashouders en deelnemers. De nieuwe techniek is sneller, moderner en geavanceerder.’ Loyaltygroup uit Lelystad is gespecialiseerd in loyaliteitsprogramma’s en stadpasmanagementsystemen. Dit bedrijf ontwikkelt en beheert de de techniek achter de Lelypas.

Meer gemak met QR-code

Voor inwoners met een Lelypas en de aangesloten bedrijven betekent dit nog meer gemak. De vernieuwde app is straks heel gebruiksvriendelijk, biedt veel informatie en geeft een actueel van het transactieoverzicht en het saldo (aantal gespaarde punten). De nieuwe pas is medio maart beschikbaar en vanaf 1 april te gebruiken. Mét een QR-code en daardoor is de pas snel te scannen.

Lelystedelingen die al een pas hebben, krijgen vanzelf bericht om de nieuwe app te downloaden en hoe ze de waarde van hun pas overzetten. Voor nieuwe fysieke passen komen verschillende servicepunten komen bij aangesloten ondernemers. ‘Het is wel belangrijk dat je je huidige pas bij ons hebt geregistreerd, zodat we het tegoed eenvoudig over kunnen zetten’, legt voorzitter Tony Merkelbach uit. ‘Je raakt de waarde op je pas dus niet kwijt. Wat ook kan is het tegoed doneren aan een lokale stichting of vereniging naar keuze’, zegt de voorzitter.

Spaar- en cadeaukaart

De Lelypas is een spaar- en cadeaukaart. Met de Lelypas krijg je een spaarpunt voor elke euro die je bij de aangesloten bedrijven in Lelystad uitgeeft. De gespaarde punten kun je weer besteden bij de deelnemers. Daarnaast kun je de pas als cadeaukaart gebruiken. De gever kan er elk gewenst puntentegoed opzetten. ‘De pas is leuk om te geven én om te krijgen. De gemeente Lelystad zet bijvoorbeeld ieder jaar het mantelzorgcompliment op de Lelypas. Als blijk van waardering voor onze mantelzorgers in de stad.’

www.lelypas.nl

Nieuws

menu