Spoken word-artiest Myrthe Nauta geeft muzikaal optreden in Utopodium

Myrthe Nauta. Foto: Lisanne Lentink

Spoken word-artiest Myrthe Nauta presenteert vrijdag 6 mei om 20.00 uur samen met een live band haar debuutalbum ‘Naastenliefde’ bij Utopodium aan de Dukaatpassage 33 in Lelystad.

De organisatie is deze avond in handen van Geloofsproeverij0320 van de Ontmoetingskerk. Het optreden is gratis. Op haar debuutalbum ‘Naastenliefde’ geeft Myrthe Nauta een nieuwe betekenis aan het woord door uit eigen ervaring te vertellen hoe het is om naaste te zijn van een geliefde die worstelt met depressie.

Verschillende perspectieven

Door middel van haar spoken word en ondersteund door muziek geschreven door Jochem Broersen en Siré Sy, onderzoekt ze de verschillende perspectieven en emoties die daarbij komen kijken. Myrthe Nauta vertelt over de totstandkoming van het album. ‘Dit album wilde ik niet alleen maken, ik moest het maken. Ik wilde het verhaal van de naasten vertellen, van de rotsen en de dragers. En licht schijnen op de impact van mentale problematiek.’

Eigen ervaringen delen

Tijdens deze avond is iedereen welkom om te komen luisteren, maar ook om eigen ervaringen te delen en in gesprek te gaan over mentale gezondheid, naastenliefde, er zijn voor de ander en er zijn voor jezelf.

Nieuws

menu