Nieuwe raadsleden willen weten wat er speelt in Lelystad. Daarom maken zij graag kennis met instellingen en verenigingen

Stadhuis Lelystad. Archieffoto: Mediahuis Noord

Alle maatschappelijke organisaties en sportverenigingen uit Lelystad zijn uitgenodigd om op dinsdagavond 24 mei kennis te maken met de nieuwe gemeenteraad. Alle raadsleden willen graag weten wat er speelt in de stad en wat de wensen van de organisaties zijn. Daarom maken zij graag kennis met alle instellingen en verenigingen.

Marktplein

In de burgerzaal van het stadhuis wordt een marktplein gecreëerd met gezellige kraampjes. Bij de kraampjes kunnen de vertegenwoordigers van de organisaties informatie neerzetten over hun activiteiten in Lelystad of zelfs een laptop inpluggen om digitale informatie te delen. Het wordt een informele avond met een hapje en een drankje, gezellige zitjes en vooral voldoende tijd om elkaar te leren kennen.

Aanmelden

Aanmelden voor deze kennismakingsmarkt is noodzakelijk. Dit kan door een e-mail te sturen naar griffie@lelystad.nl onder vermelding van ‘Markt 24 mei’, de naam van de vereniging/organisatie en met hoeveel personen men komt. Aanmelden kan tot 10 mei.

Nieuws

menu