Kavels in Klein Nooten in Warande Lelystad in verkoop

De campagneposter van Klein Nooten in de Warande. Foto: Gemeente Lelystad

De gemeente Lelystad geeft nieuwe particuliere bouwkavels uit in de Warande. Er zijn dertien kavels, variërend in grootte, in Klein Nooten te koop.

Tot 10 mei 2022 12.00 uur kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor een kavel in dit nieuwste gebied in Lelystad. Daarna volgt de loting door de notaris.

Gunstige ligging

Klein Nooten maakt onderdeel uit van gebied De Nooten en ligt gunstig tussen het Esdoornpark en de Torenvalktocht. Het gebied bestaat uit vijf bouwblokken met woningen gericht op het Esdoornpark, de brede Orchideelaan en Torenvalktocht en op de Zonnedauwlaan in Lelystad.

Klein Nooten kenmerkt zich door woningen in een landelijk dorpse bouwstijl in combinatie met het groen in de wijk. En Warande grenst aan de Oostvaardersplassen die samen met het nabije Marker- en IJsselmeer deel uitmaken van het nieuwe Nationaal Park Nieuw Land. Deze kavels bieden daarmee de kans om je eigen woning te bouwen én straks dicht(er) bij de natuur te wonen.

Woonsfeer

Inspiratiebron voor deze sfeer zijn de houten boerderijen en boerenschuren op het platteland. De bebouwing heeft een eigentijdse, landelijk dorpse architectuurstijl, bestaande uit woningen afgedekt met statige zadeldaken of daarvan afgeleide dakvormen met lage gootaanzetten. Denk aan een schuurwoning met een aangekapt zadeldak, een zadeldak met wolfseind, of een expressief mansardedak. Hiermee krijgt het gebied een eigentijdse uitstraling passend bij de context van de moderne polder.

De kavels

De dertien kavels liggen verspreid aan de Orchideelaan/Zonnedauwlaan in het buurtje Klein Nooten. Ze variëren in grootte van 385 tot 790 vierkante meter, met een vierkante meterprijs van €448,00 (inclusief btw).

Meer informatie en inschrijven

Inschrijven voor een kavel in Klein Nooten kan tot 10 mei 12.00 uur bij de notaris. Inschrijvers worden na de loting op de hoogte gesteld van de uitslag. Meer informatie over de beschikbare kavels, de procedure en over de wijk Warande staat op www.kavelsinwarande.nl. Wie na het lezen van de informatie nog vragen heeft, kan contact opnemen met de medewerkers Kavelverkoop van de gemeente Lelystad, telefoon: 14 0320, e-mail: wonen@lelystad.nl.

Nieuws

menu