Inloophuis Passie houdt wellnessdag voor mensen met kanker op hun levenspad

Gasten kunnen zich tijdens de wellnessdag op diverse plekken kunnen laten verwennen. Foto: kzenon

Inloophuis Passie in Lelystad, centrum voor leven met en na kanker, houdt op 2 juni een wellnessdag voor mensen die in hun leven te maken hebben (gehad) met kanker. Het Inloophuis wordt die dag omgetoverd tot een waar wellnesscentrum, waarbij de gasten zich op diverse plekken kunnen laten verwennen.

Ontspannen tijdens yoga, een reiki- en/of handmassage, door ontspanningsoefeningen of je onder handen laten nemen door een huidtherapeut, pedicure en nagelstylist. Op de wellnessdag kan het allemaal. Door deze dag te organiseren hoopt het Inloophuis dat het leven van de mensen die in hun leven te maken hebben (gehad) met kanker voor even iets dragelijker wordt.

Mogelijk gemaakt door de Groene Sluis

Inloophuis Passie draait volledig op vrijwilligers, donaties en fondsen. Het Inloophuis aan de Botter is altijd gratis toegankelijk, net als de wellnessdag op 2 juni. Daarom werken ook de specialisten die dag belangeloos mee. De kosten die gemaakt worden, voor onder andere de heerlijke versnaperingen en lunch, kunnen deze keer betaald worden door een gift van de Groene Sluis.

Inschrijven

De wellnessdag is gratis toegankelijk (wel op basis van inschrijving) en wordt gehouden van 09.30 tot 16.00 uur bij het Inloophuis aan de Botter 14-01 in Lelystad. Inschrijven kan via: evelien@inloophuis-passie.nl.

Nieuws

menu