Iedereen die Max heet mag gratis karten op Kartcentrum Lelystad

De kartbaan in Lelystad Foto: Kartcentrum Lelystad

In aanloop naar de Grand Prix van Nederland op het circuit van Zandvoort houden Kartcentrum Lelystad en Kartcentrum Zwolle een ludieke actie. Iedereen Max heet of in zijn of haar naam heeft mag zaterdag 27 augustus tussen 9.00 en 12.00 uur gratis karten.

De Max die dan de snelste tijd neerzet, wint een testsessie bij PDB-racing. Kartcentrum Lelystad en Kartcentrum Zwolle bootsen een Formule 1-wedstrijd in het klein na omdat het voor velen niet mogelijk is om de Grand Prix van Nederland in het echt bij te wonen. Deelnemers dienen zich vooraf in te schrijven en op de dag zelf zijn of haar legitimatie te tonen.

Succes Max Verstappen

Karten leeft in Nederland meer dan ooit door het succes van Max Verstappen. De beroemde coureur, die ooit begon met karten, maakte de sport in Nederland extra populair. Nu de Grand Prix van Nederland voor de deur staat, maar velen hier niet bij kunnen zijn omdat men geen tickets heeft, deed dit eigenaar van Kartcentrum Lelystad en Kartcentrum Zwolle, Christian Snoek, aanzetten tot actie.

‘Iedere racefan heeft de droom om zich een echte coureur te wanen. Met deze actie hoop ik dat we dit waar kunnen maken. Jong, oud, jongen of meisje: iedereen die Max, Maxime of Maximilian heet of een andere variant van Max in zijn naam heeft, is op zaterdag 27 augustus welkom om te komen racen op zowel Kartcentrum Zwolle als Kartcentrum Lelystad. Tevens is deze ochtend de laatste zaterdag van de zomervakantie en ik hoop dat we met deze actie een leuke afsluiter hebben om er weer vol gas tegenaan te gaan op school of op het werk.’

Raceteam waar Verstappen begon

Snoek vervolgt: ‘Wie deze ochtend de snelste tijd neerzet wint een testsessie bij PDB-racing. Dit is de raceteam waar ook ooit Jos Verstappen, Kimi Räikkönen en Valtteri Bottas zijn begonnen met hun carrière. Wie weet spotten we wel een nieuwe Max Verstappen.’

Nieuws

menu