Het Stadshart van Lelystad straalt tijdens de Lichtjesparade

Een eerdere Lichtjesparade. Foto: Het Fotohuisje.nl

De Lichtjesparade trekt zaterdagavond 17 december weer door het Stadshart van Lelystad. Een warme en sfeervolle optocht met prachtige kostuums, meer dan honderd dansende kinderen en een echte vuurspuwer.

De Lichtjesparade begint om 17.30 uur vanaf de Florijnstraat. De optocht eindigt om circa 18.30 uur op Agorahof. Zie ook www.stadshart-lelystad.nl voor meer informatie en de routekaart. We roepen iedereen op om zo veel mogelijk op de fiets te komen om zo verkeershinder te beperken.

Ondernemers trakteren op gratis chocolademelk

Voor de Lichtjesparade hebben de ondernemers van het Stadshart een speciale actie in het leven geroepen. Vanaf 3 december ontvangen klanten die in deelnemende winkels in het Stadshart iets besteden een voucher. Deze voucher is goed voor een overheerlijke, warme chocolademelk tijdens de Lichtjesparade.

Bruisend Stadshart

De voucheractie is een initiatief van de ondernemers in het Stadshart en City Marketing Lelystad. De Lichtjesparade is bovendien een evenement dat past in een reeks van evenementen en acties die de afgelopen maanden hebben plaatsgevonden in het Stadshart, zoals Lekker Lelystad, de kleurmijter van Sinterklaas, Black Friday en de nog komende Kerstbios. Al deze activiteiten zijn erop gericht om het Stadshart de plek te laten zijn waar Lelystedelingen graag komen. Om te shoppen en elkaar te ontmoeten in een gezellige omgeving.

De Lichtjesparade is mogelijk gemaakt dankzij de inzet van de vele enthousiaste vrijwilligers en de gemeente Lelystad.

Nieuws

menu