Geheim van Lelystad: Surfschool Paradiso

Ook het huren van een E-chopper was een succes. Foto: City Marketing Lelystad

In Lelystad valt veel te ontdekken. Ook voor Lelystedelingen. Vandaar dat gedurende twaalf weken de Geheimen van Lelystad worden onthuld, door de ondernemers die de drijvende kracht zijn achter de afzonderlijke geheimen. Zaterdag was het de beurt aan Olof Pauw van Surfschool Paradiso, een oase aan het water. Een plek waar beginnende en ervaren watersporters hun hart kunnen ophalen.

Speciaal voor de gelegenheid profiteerden bezoekers van een aantrekkelijk aanbod: maar liefst 50 procent korting op midgetgolfen en waterfietsen. En voor huurders van een E-chopper stond een gratis kop koffie klaar.

Van de aanbiedingen werd gretig gebruikgemaakt. Bij het waterfietsen namen sommige kinderen het besturen van de waterfiets op zich en lieten het fietsen aan hun ouders over. Wat veel lachende gezichten opleverde, ook bij de ouders die met liefde de inspanning op zich namen, zoals moeder Carlijn: ‘Lekker buiten bewegen is heerlijk en het scheelt me een bezoek aan de sportschool’.

[De tekst gaat verder na de foto]

Spannende potjes

Op de midgetgolfbaan werden spannende potjes gespeeld. Soms duurde het tot de laatste baan voordat bekend was wie als winnaar uit de strijd zou komen. Zoals bij de vijftienjarige Joey en zijn opgeluchte vader Martijn: ‘De tijd dat ik hem van de baan afspeelde en hem af en toe liet winnen, is echt voorbij. Ik moest alles op alles zetten om hem te verslaan, dat is gelukkig gelukt, anders had ik het de rest van het weekend gehoord’.

Ook het huren van een E-chopper was een succes. ‘Het is te gek. Heel ontspannen en je ziet echt heel veel tijdens het ritje’, aldus eerste-keer-huurder Johan.

Was je er niet bij afgelopen zaterdag? Geen paniek. Je kunt nog tot de zomervakantie gebruik maken van deze korting op waterfietsen of midgetgolf (tussen 12.00 en 15.00 uur) bij Surfschool Paradiso.

Surfschool Paradiso is gevestigd aan de Uilenweg 8 in Lelystad.

Het volgende geheim van Lelystad

Donderdag 5 mei wordt het volgende geheim onthuld. Een geheim dat natuurlijk in het teken staat van Moederdag. Dat zich afspeelt op de ms Waddenzee. En dat flinke korting oplevert. Houd Facebook en Instagram van Lelystad goed in de gaten.

Nieuws

menu