Eerste namen van nieuw theaterseizoen Agora Lelystad zijn bekend. Kaartverkoop start 30 mei

Plien & Bianca. Foto: Katinka Krijgsman

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen van het Agora Theater start maandag 30 mei om 10.00 uur via de eigen website. Vrijdag 27 mei maakt Agora het complete theaterprogramma voor het seizoen 2022-2023 bekend.

Er is een vol en divers programma samengesteld, waarvan inmiddels al een aantal namen bekend is. Voor de hitmusical ‘The Prom’ én voor de nieuwe voorstelling van Peter Pannekoek is de kaartverkoop zelfs al gestart. Hetzelfde geldt voor de onverwoestbare comédiennes Brigitte Kaandorp en Jenny Arean en de succes-show van Plien en Bianca.

Meester van de stand-up

Liefhebbers van Ronald Goedemondt, meester van de stand-up, zullen verheugd zijn dat hij een nieuwe tour heeft aangekondigd en hiervoor ook Lelystad aandoet. De kaartverkoop hiervoor start op 8 juni. Nieuw komend seizoen is het diverse aanbod rondom thema ‘Theater Overdag’.

Winactie

Speciaal voor theaterliefhebbers die al tussen 30 mei en 30 juni kaarten bestellen, geeft Agora via een winactie theaterprijzen weg, met als hoofdprijs ‘Alle gekochte kaarten gratis’.

www.agora-lelystad.nl

Nieuws

menu