Een markt in Lelystad Haven waar iedereen een beetje blijer van wordt

De Windhoek. Foto: Juul Baars

In wijkcentrum De Windhoek aan de Ringdijk 187 in Lelystad Haven wordt zaterdag 2 juli van 14.00 tot ongeveer 17.00 uur een ‘Blije markt’ gehouden. Er wordt (schone) kleding en werkend speelgoed aangeboden. Het idee achter de markt is dat je door delen en ruilen niet alleen een ander maar ook jezelf blij kunt maken.

De markt richt zich op bewoners van de Warande, het Hollandse Hout, de Noordersluis, Lelystad Haven, de Botter en de Tjalk. Naast gezellig langskomen en kennismaken met buren en het buurthuis kunnen bezoekers op de markt komen neuzen en zelf spullen aanbieden. Wie wil deelnemen kan vijf tot maximaal tien hele en schone kledingstukken meenemen en deze ruilen of weggeven.

Speelgoed ruilen

Voor de kinderen is er de mogelijkheid speelgoed te ruilen. Zij mogen twee items die heel en netjes zijn inbrengen en ruilen. Alles wat er over blijft gaat naar een goede doel. Zo wordt iedereen een beetje blijer van de blije markt. Inleveren van kleding en speelgoed kan op 2 juli van 12.00 tot 14.00 uur bij het wijkcentrum.

Wie van tevoren spullen wil aanleveren kan bellen met Joyce Loevesijn (06-43276270) of Margreet de Witte (06-14026704).

Nieuws

menu