De Likt neemt afscheid in Corneel Lelystad

De Likt. Foto: Cloudhead Bookings

De Rotterdamse band De Likt stopt ermee. De groep rond ongeleid projectiel en showman Jordy Dijkshoorn bracht op 2 september een nieuw album uit dat ‘Ctrl-Alt-Delikt’ heet en die titel bleek niet toevallig gekozen. Met dit nieuwe album op zak staat De Likt op 18 november voor de allerlaatste keer in poppodium Corneel in Lelystad.

De band laat op social media weten: ‘Jordy en Giorgi gaan samen met Diggy Rast en Afronaut nog één keer volle bak gas geven op de Ctrl-Alt-Delikt tour en daarna trekken we de stekker eruit. Het is ongelooflijk hoeveel De Likt ons gebracht heeft, bijna tien jaar lang zijn we hier mee bezig geweest. We hebben zo’n beetje elke zaal en elk festival gezien en er keihard van genoten. Toen we begonnen waren we drie jonge pikkies, nu voelt het goed om deze fase met een waardig afscheid af te sluiten.’

Begrip in heel het land

Sinds de oprichting in 2013 is De Likt een begrip in heel het land, waar zij met nummers als ‘Ja dat bedoel ik’, ‘Finidi George’ en ‘Bloed aan de muur’ zalen en festivals platspelen.

Tickets voor het concert in Corneel zijn te koop via de website van het poppodium.

Nieuws

menu