Bedrijfskring Lelystad zoekt een nieuwe voorzitter

Wie wordt de opvolger van de huidige voorzitter Dirk Jan Verdoorn? Archieffoto: Fotostudio Wierd

Vereniging Bedrijfskring Lelystad (BKL) is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Na 6 jaar loopt de statutaire termijn van de huidige voorzitter Dirk Jan Verdoorn af.

Het bestuur van de Lelystadse ondernemersvereniging bestaat momenteel uit zes leden. Bestuurslid Arnoud Booij: ‘Ondernemend Lelystad is om trots op te zijn, hun belangen moeten worden behartigd, daar zoeken wij een boegbeeld voor!’

Reageren tot 1 december

Het functieprofiel voor de nieuwe voorzitter is te vinden op www.bedrijfskring.nl/voorzitter . Reageren kan tot 1 december. Bedrijfskring Lelystad streeft ernaar om tijdens de Algemene Leden Vergadering in juni 2023 de nieuwe voorzitter te benoemen. De selectiecommissie bestaat uit: Arnoud Booij (bestuurslid BKL), Corinne Groenenberg (BKL lid) en Marcel Burger (BKL lid en intermediair).

BKL Gala

BKL behartigt sinds 1975 de belangen van het Lelystadse bedrijfsleven. De vereniging werkt aan een goed ondernemersklimaat in de stad, biedt haar leden een sterk netwerkplatform en deelt kennis. Zo organiseren zij onder andere jaarlijks in januari hét ondernemersfeest van het jaar: het BKL Gala. Ook is de ondernemersvereniging initiatiefnemer van de jaarlijkse ondernemersprijzen: de BKL Trofee en BKL Award.

Vertrekkend voorzitter Verdoorn is al sinds 1992 lid van de Bedrijfskring en ziet de BKL als een ontmoetingsplaats voor Lelystadse ondernemers die met elkaar willen werken én van elkaar willen leren. Hij is bedrijfstrainer op het gebied van gedrag en communicatie en gaat zich de komende tijd meer richten op zijn bedrijf Verdoorn Bedrijfstrainers.

Nieuws

menu