Bedrijfskring Lelystad houdt interactief Politiek Café voor ondernemers

Politicus en bestuurder Bas Jan van Bochove is de gespreksleider tijdens het interactief Politiek Café. Archieffoto: Kees Bakker

Bedrijfskring Lelystad houdt op maandag 28 februari een interactief Politiek Café. Hierin gaat de ondernemersvereniging in gesprek met de politieke fracties over stellingen rondom belangrijke punten voor ondernemers.

Op 16 maart is de gemeenteraadsverkiezing. Lelystad kent maar liefst 15 fracties. Wat hebben deze partijen in de afgelopen 4 jaar gedaan met voor ondernemers belangrijke thema’s zoals inkoop, arbeidsmarkt en veiligheid? Hoe zien zij de uitvoering van de standpunten (beloftes?) in hun verkiezingsprogramma’s? En wie zijn eigenlijk die mensen die zich verkiesbaar hebben gesteld?

Politicus en bestuurder Bas Jan van Bochove zal het gesprek leiden. Van Bochove was van mei 2002 tot september 2012 lid van de Tweede Kamerfractie van het CDA. Hij was daarvoor wethouder in Lelystad. Daarvoor was hij werkzaam in het onderwijs. Sinds 1 april 2014 is hij waarnemend burgemeester van de gemeente Weesp.

Ondernemers kunnen zich voor deze bijeenkomst aanmelden via www.bedrijfskring.nl .

Nieuws

menu