Bedrijfskring Lelystad viert zomerfeest in Aviodrome. De ondernemers konden eindelijk weer eens goed met elkaar netwerken'

De ondernemers konden eindelijk weer eens goed met elkaar netwerken. Foto: BKL

Bedrijfskring Lelystad (BKL) vierde zaterdag een geslaagd zomerfeest in Luchtvaartmuseum Aviodrome. De feestelijke netwerkavond werd muzikaal omlijst door een top band en twee deejays. Lokale artiesten Marciano Metz, Roy Oostweegel en Elvira Keijser zetten de zaal op zijn kop met hun zomerse klanken.

De gasten genoten daarnaast van heerlijke hapjes bij de foodtrucks en drankjes aan de bar. Bovenal konden de ondernemers eindelijk weer eens goed met elkaar netwerken. Het traditionele jaarlijkse BKL Gala kon de afgelopen twee jaar niet doorgaan door corona. De bedrijfskring wilde echter niet zolang wachten met het bekendmaken van de winnaars en deed dat in maart al. Tijdens een feestelijke uitreiking in het Agora theater won Imkerij de Traay BV de BKL Trofee en ging communicatiebureau Flow Media er met de BKL Award vandoor.

Positieve vibes

Het feest werd verplaatst naar zaterdag 9 juli in Aviodrome dit keer. BKL-directeur Sandra Kamp: ‘Met dit alternatief voor het BKL Gala wilden we een mooi moment van saamhorigheid organiseren. We hebben er zo lang op moeten wachten en daarom was het een extra feestelijk moment om elkaar weer te spreken, te dansen en te genieten.’ De leden reageerden enthousiast op het zomerse ondernemersfeest en genoten zichtbaar van de gezamenlijke start van de zomer met bevriende ondernemers.

Het zomerfeest had als thema ‘And The Summerbeat Goes On’. Sandra: ‘Dit is een metafoor voor de positieve vibe die we nodig hebben om na de coronaperiode weer door te gaan. De Lelystadse ondernemers hebben zin om te ondernemen in onze stad met veel kansen.’ Het feest werd dankzij heel wat sponsoren mogelijk gemaakt. Alle gasten kregen bij binnenkomst een felgekleurde gele zonnebril en bij vertrek een tropische fles Flevosap. ‘Wij wensen iedereen een goede zomer!’

Nieuws

menu