Admi-Account Beste BPV bedrijf 2022 ROC Friese Poort Emmeloord/Urk

Blije gezichten na de bekendmaking van de winnaar. Foto: Jeffrey Korte Media

Admi-Account uit Lelystad is uitgeroepen tot Beste BPV bedrijf 2022 van ROC Friese Poort Emmeloord/Urk. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van BVN op donderdag in ‘t Voorhuys overhandigde vestigingsdirecteur Durk Bijma de award aan Nathalie ten Caat-Bulo, CEO van Admi-Account. Ook de bpv-studenten Larissa Brouwer en Erik Cana waren bij de huldiging aanwezig.

‘Wij zijn enorm blij verrast met de prijs en zullen ons uiteraard blijven inzetten als bedrijf en team. Wij zeggen niet voor niets bij Admi-Account dat de jeugd onze toekomst heeft. Dat nemen wij bij Admi-Account ook echt serieus,’ aldus Nathalie ten Caat-Bulo.

Schepje bovenop

Vestigingsdirecteur Durk Bijma: ‘Vanuit de jury kan ik aangeven dat we bij de prijs voor het beste BPV bedrijf altijd kijken naar leerbedrijven die ‘‘er een schepje bovenop doen’’. Al onze leerbedrijven bieden een goede leeromgeving waar onze studenten zich optimaal kunnen ontwikkelen. Praktijkopleiders leren de studenten de fijne kneepjes van het vak en moedigen studenten aan om het beste uit zichzelf te halen, op professioneel gebied en qua persoonlijke ontwikkeling. Maar sommige praktijkopleiders doen daar nog een schepje bovenop. En dat waarderen we! Vandaar deze jaarlijkse prijs voor het beste leerbedrijf van ROC Friese Poort, locatie Emmeloord/ Urk.’

Nominatie

Admi-Account is genomineerd door docent Thomas Oosterkamp van de opleiding financiële beroepen van Economie & Ondernemen ‘Admi-Account is een leerbedrijf waar élke stageperiode een Junior Assistent Account kan worden geplaatst. Dit is bijzonder, omdat in de regio de plaatsen voor deze opleiding niet vaak worden aangeboden. Bedrijven geven vaak de voorkeur aan hbo-studenten. Bij Admi-Account krijgen de studenten veel verantwoordelijkheden en daarnaast veel ruimte om zich te ontwikkelen. De praktijkbegeleiders zijn altijd beschikbaar voor onze studenten en geven hen persoonlijke aandacht, kortom een begeleiding die uitblinkt. De coachvaardigheden zijn passend bij het beroep en bij de mbo-studenten.’

Bij goed functioneren is de kans op een functie bij Admi-Account duidelijk aanwezig zonder dat dit ten koste gaat van de bpv-plek. De bpv-student wordt ook betrokken bij bedrijfsactiviteiten, en meer gezien als medewerker dan als bpv-student.

STAR Awards

Met dit predicaat sorteert Admi-Account voor bij de ROC Friese Poort brede STAR Awards verkiezingen later dit jaar in de categorie: BPV bedrijf van het jaar.

Admi-Account is een Boekhoud- en Administratiekantoor, gevestigd in Lelystad. Het kantoor verzorgt de boekhouding van kleine zelfstandigen (ZZP’ers) tot de complexe administratie van een (middel)groot bedrijf.

Nieuws

Meest gelezen

menu