Opnames van televisieprogramma Bommetje! in Lelystad. Deelnemers gezocht!

Vanuit de Bataviahaven in Lelystad strijden vanaf 5 tot en met 8 augustus familieteams uit heel Nederland tegen elkaar om de Bommetje Trofee. Foto: Zapp

Na de Benelux Tour en de Simac Ladies Tour is het City Marketing Lelystad gelukt om nog een publiekstrekker naar Lelystad te halen. De komende drie jaar worden de opnames van het spectaculaire en populaire Zapp-televisieprogramma Bommetje! gemaakt in Bataviahaven.

In Bommetje! gaan verschillende duo’s, bestaande uit kinderen en volwassenen, de strijd met elkaar aan. De teams nemen het tegen elkaar op in verschillende spectaculaire waterspellen om uiteindelijk gelanceerd te kunnen worden vanaf een reusachtig luchtkussen, De Blob! De deelnemer die het hoogst komt, gaat met de Bommetje!-award naar huis.

Deelnemers gezocht

Voor de opnames is Bommetje! op zoek naar deelnemers: kinderen met een flinke dosis lef en doorzettingsvermogen die samen met hun meest dappere familielid deze uitdaging aandurven.

Concreet bestaat een duo uit een kind van minimaal 12 jaar tot maximaal 16 jaar en een volwassen familielid. De opnames vinden plaats in de maand augustus.

Aanmelden kan via aanmelden.tv/bommetje

Nieuws

menu