Winnaars sportverkiezing Dronten bekend: atleet Scott Boon sportman en wielrenster Manon Bakker sportvrouw 2020/2021

Groepsfoto van de winnaars van de Sportverkiezingen 2020/2021 van de gemeente Dronten. Foto: Fotostudio Wierd

Atleet Scott Boon en wielrenster Manon Bakker zijn verkozen tot respectievelijk sportman en sportvrouw 2020/2021 van de gemeente Dronten. Het eerste dameselftal van voetbalclub Swift’64 is de beste sportploeg. Dit werd vrijdagavond bekendgemaakt tijdens de sportverkiezing in De Meerpaal.

[De tekst gaat verder na de foto’s]

Flevostar2 Special van ASVD Korfbal won in de categorie Aangepast sporten. Nicky Heijboer (paardensport) mag zich de beste Sportcoach van Dronten noemen. De prijzen voor de beste talenten gingen naar respectievelijk zeiler Milan Hoevens (jongens) en wielrenster Claudia Leusink (meisjes). De beste jeugdsportploeg is het Voltige Team 2 van Flevoruiters.

[De tekst gaat verder na de foto’s]

Vrijwilligers zijn allemaal winnaar

In de categorie Vrijwilliger werden alle genomineerden als winnaars gehuldigd: Lars Dodde (BAS Voetbal, Biddinghuizen), Marjan Jonker (Atletiekvereniging Flevo Delta, Dronten), Everinta Kruik (Zuiderzeezwemmers, Dronten) en Wilma Niekamp (Swift’64 voetbal, Swifterbant).

Oeuvreprijs naar Hans Engelvaart

De oeuvreprijs ging naar Hans Engelvaart. Hij was sportwethouder en voorzitter van voetbalclub Asv Dronten. Daarnaast heeft hij zich ingezet om het wielrennen in Dronten op de kaart te zetten.

Nieuws

menu