Vijf energiezuinige starterswoningen in de buurschap Hof van Fleur in Dronten in verkoop

De vijf starterswoningen bevinden zich aan de rand van de buurschap Hof van Fleur. Impressie: Heutink Groep

In de groene buurschap Hof van Fleur in woonwijk De Gilden in Dronten worden vijf energiezuinige starterswoningen gerealiseerd door bouwer en ontwikkelaar Heutink Groep. Deze woningen zijn de laatste, van de ruim 100 woningen, die binnen Hof van Fleur in verkoop gaan.

De vijf starterswoningen gingen woensdag in de verkoop.

Bijzonder aan Hof van Fleur is de diversiteit in woningtypen die optimaal ruimte bieden aan verschillende doelgroepen zoals ouderen, gezinnen en starters. De sociale cohesie binnen de buurt is een belangrijke pijler en wordt nagestreefd door middel van de speeltuinen, gemeenschappelijke moestuinen en de buurtschuur.

De vijf starterswoningen bevinden zich aan de rand van de buurschap. De woningen zijn energiezuinig dankzij de bodemwarmtepomp en de zonnepanelen. Alle woningen hebben een mooie tuin op het zuiden en een eigen berging. Deze woningen worden aangeboden vanaf circa 239.500 euro.

‘Het zijn de laatste woningen op een mooie plek binnen het plangebied. Ik hoop op veel enthousiaste kopers’, aldus Jennita Post, verkoopbegeleider Heutink Groep.

www.hofvanfleur.nl

Nieuws

menu