Autocoureur Tim Coronel komt naar Dronten

Tim Coronel. Foto: Maxxis

De Vereniging Van Afgestudeerden Dronten (VVAD) houdt vrijdag 24 juni een avond met de bekende autocoureur Tim Coronel. Hij zal in Ad Libitum, de sociëteit van studentenvereniging USRA in Dronten, afgestudeerden uit Dronten en andere geïnteresseerden meenemen in zijn avonturen en stilstaan hoe je bedrijven aan je dromen bindt en hoe je vanuit de woestijn bedrijven managet.

Tim Coronel is bekend van autoraces, zoals ook zijn tweelingbroer Tom. Tim is een zeer enthousiaste deelnemer aan de Dakar rally, als onderdeel van het Maxxis team. Hij kan als ervaren autocoureur onderhoudende en inspirerende verhalen vertellen over zijn avonturen in de autosport.

Kartbaan en sportcentrum

Samen met broer Tom exploiteert hij een kartbaan en sportcentrum in Huizen en beide hebben ook ervaring als TV presentator. In het raceseizoen van 2016 vormt hij samen met prins Pieter Christiaan van Oranje een racekoppel in de Europese GT4 Series. Vanuit deze ervaringen krijgen de aanwezigen antwoord op vragen als hoe je bedrijven aan je dromen bindt en hoe je ondernemingen vanuit de woestijn managet.

De Vereniging Van Afgestudeerden is de vereniging voor afgestudeerden (alumnivereniging) van Aeres Hogeschool en STOAS Hogeschool Dronten. Met ruim 2.500 leden van alle leerjaren, over de hele wereld, onderhoudt de vereniging contacten tussen afgestudeerden van alle generaties en de hogeschool in Dronten.

Voor iedereen toegankelijk

De bijeenkomst met Tim Coronel is voor iedereen toegankelijk, op vertoon van een kaartje (€7,50) die via www.vvadronten.nl te koop is. Inloop is vanaf 19.30 uur en de locatie is de Educalaan 39a. Voor meer informatie kunnen belangstellenden mailen naar info@vvadronten.nl of kijken op de Facebook-pagina van de VVAD.

Nieuws

menu