Tien theaters verkopen gezamenlijk kaarten van het nieuwe theaterseizoen

Tien theaters in de Regio Zwolle werken nu ook op het gebied van kaartverkoop samen. Eigen foto

De tien theaters in de Regio Zwolle, waaronder ‘t Voorhuys in Emmeloord en De Meerpaal in Dronten, starten zaterdag 21 mei gezamenlijk met de kaartverkoop voor het seizoen 2022/2023. Een unieke samenwerking die de komende jaren verder versterkt wordt.

Inwoners en passanten krijgen in de regio Zwolle (4 provincies) te zien en horen dat de kaartverkoop 21 mei om 10.00 uur van start gaat. Niemand kan er omheen. De aftrap wordt ondersteund met een regionale campagne, waarin ook voor acteur en schrijver Jon van Eerd een rol is weggelegd.

Vorig jaar presenteerden de theaters zich voor het eerst gezamenlijk met de campagne ‘Theater. Goed voor elkaar!’ Dit jaar wordt de samenwerking verder geïntensiveerd en hebben de theaters besloten om gezamenlijk met de kaartverkoop voor het theaterseizoen 2022/2023 te starten. Een unieke samenwerking in theaterland.

Samenwerking

Na de eerste stappen werken de tien theaters in Regio Zwolle nu intensief samen op het gebied van programmering, marketing, systemen, talentontwikkeling, scholing en bedrijfsvoering. Het theaterpubliek heeft daardoor meer keuze en er is een betere beheersing van de kosten. De samenwerkende theaters zijn het HOFtheater in Raalte, Veluvine in Nunspeet, Theater De Tamboer in Hoogeveen, Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk, De Voorveghter in Hardenberg, de Stadsgehoorzaal Kampen, De Meerpaal in Dronten, Theater ’t Voorhuys in Emmeloord, Schouwburg Ogterop in Meppel en Zwolse theaters in Zwolle.

Nieuws

menu