Tafelronde 122 Flevoland komt in actie voor kinderen met kanker

Namens Tafelronde 122 Flevoland zullen Gerben de Boer, Henkjan Kamphuis, Koen Klaasse Bos en Marcel Strating de afstand over 530 kilometer gaan afleggen. Foto: Tafelronde 122 Flevoland

Tafelronde 122 Flevoland wil in actie komen voor alle kinderen met kanker in Nederland. De serviceclub, met veel leden uit Dronten, wil met een fietsactie geld inzamelen om bij te dragen aan de missie van het Prinses Maxima Centrum: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Met deze actie wil men van woensdag 7 september tot en met vrijdag 9 september 530 kilometer gaan fietsen naar de Euromeeting in Skærbæk, Denemarken. De Euromeeting is een jaarlijks terugkerend evenement waar alle Ronde Tafels (met nummer 122) uit Europa een weekend samenkomen.

Namens Tafelronde 122 Flevoland zullen Gerben de Boer, Henkjan Kamphuis, Koen Klaasse Bos en Marcel Strating de afstand over 530 kilometer gaan afleggen.

Particulieren kunnen eenvoudig doneren via de website www.rt122.nl . Voor bedrijven is er een maatwerkpakket beschikbaar met een Gele trui, Bolletjestrui of een Groene trui sponsoring.

Nieuws

menu