Rianne Jacobs-Schouten uit Dronten gekozen tot Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar

Annemarie Jorritsma overhandigt de prijs aan Rianne Jacobs-Schouten. Foto: dTLS Online Marketing

Rianne Jacobs-Schouten van dTLS Online Marketing uit Dronten is vrijdag verkozen tot Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar. In een feestelijke ruimte op de Floriade in Almere won zij met haar pitch de verkiezing in de categorie MKB.

Na de nominatie ging het traject lopen: een pitch training, fotosesssie, interview met Omroep Flevoland en een bedrijfsbezoek met rondleiding van de jury. En als laatste een gezamenlijke lunch met pitchtraining, waarvan dTLS Online Marketing de gastvrouw was. Alle inspanningen en zenuwen waren niet voor niets; tijdens de feestavond bleek Rianne Jacobs-Schouten tot winnaar te worden uitgeroepen.

Explosieve groei

Het juryrapport zegt over Rianne en haar bedrijf: ‘In de afgelopen drie jaar heeft dTLS een explosieve groei laten zien en is gegroeid van twee naar dertien medewerkers. De focus ligt op authenticiteit. Veel klanten waarderen de polderse nuchterheid van Rianne. Ze heeft in een sneltreinvaart een uniek bedrijf opgezet met toegewijde medewerkers in een specialistische dienstverlening en een snelgroeiende klantenkring.’

Bedrijven gebruiken het adverteren in zoekmachines zoals Google om meer bezoekers naar hun site te trekken en zo uiteindelijk meer omzet te genereren. dTLS Online Marketing helpt bedrijven hierbij met het opzetten, beheren en optimaliseren van deze advertentiecampagnes.

Dienstenpakket

Social Advertising is ook onderdeel van het dienstenpakket en betreft de online campagnes van bedrijven op Facebook, LinkedIn, Instagram en Pinterest. De kennis van beide diensten wordt regelmatig gedeeld in trainingen over Google Ads, Google Analytics en Social Advertising.

Nieuws

menu