Onze Dorpskwis wacht met smart op inschrijvingen van teams. 'Tot nu toe zitten we op ongeveer de helft van de aanmeldingen'

De medewerkers van Onze Dorpskwis staan klaar voor de start in hun nieuwe outfits. Dankzij sponsoren en ondersteuning van de gemeente Dronten is de kleding aangeschaft omdat herkenbaarheid van belang kan zijn bij het organiseren van de kwis. Foto: Patrick van Boeijen

De kwisavond van derde editie van Onze Dorpskwis staat gepland op zaterdag 19 maart. De organisatie wacht met smart op inschrijvingen van teams uit Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant, want voor het doorgaan van het evenement zijn tenminste 20 teams nodig.

‘Tot nu toe zitten we op ongeveer de helft van het benodigde aantal aanmeldingen. Dus hierbij een oproep aan nieuwe teams om zich uiterlijk 27 februari in te schrijven’, aldus Liesbeth Busch van Stichting Onze Dorpskwis.

Op 27 februari is de instructiemiddag en sluit de inschrijving. Busch: ‘Het ligt in de bedoeling de instructie weer bij een van onze horecasponsors te geven, maar indien nodig ligt een alternatief plan klaar’.

Digitaal

Wanneer het niet verstandig is om met veel mensen samen te komen wordt Onze Dorpskwis voor een groot deel digitaal gehouden. Busch: ‘Voor de deelnemende teams hebben we adviezen hoe ze hier creatief mee om kunnen gaan. Deelnemen aan Onze Dorpskwis is dan nog steeds een geweldig leuke ervaring en staat garant voor plezier, spanning en uitdaging voor jong en oud. Je strijdt voor mooie geldprijzen, te besteden aan goede doelen gelinkt aan onze gemeente. Dat mag ook je eigen vereniging of stichting zijn. Daarnaast ontvangen de winnaars de wisseltrofee en… eeuwige roem!’

Slotavond in De Meerpaal

Het is spannend of de slotavond op vrijdag 8 april door kan gaan. ‘We krijgen alle medewerking van De Meerpaal om de slotavond dit jaar in de theaterzaal te houden’.

De inschrijving kan via www.onzedorpskwis.nl . Busch: ‘Op deze site is nog veel meer informatie over Onze Dorpskwis te vinden. Voor nog meer informatie kan een mail gestuurd worden naar info@onzedorpskwis.nl.

Nieuws

menu