Koor Bel Canto uit Biddinghuizen geniet van optreden tijdens Bevrijdingsdag op de Floriade

Koor Bel Canto. Foto: Bel Canto

Na twee jaar was het dan zo ver. Eindelijk had koor Bel Canto uit Biddinghuizen weer een optreden. En dat op Bevrijdingsdag én op de Floriade in Almere.

De Floriade heeft ruim 180 verschillende muziekgezelschappen uitgenodigd die lunchconcerten verzorgen tijdens de Floriade, die nog tot en met 9 oktober duurt.

Afgelopen donderdag, Bevrijdingsdag, was het de beurt aan Bel Canto. Zoals door de Floriade werd aangekondigd ‘ouderwetse gezelligheid’. Het koor uit Biddinghuizen heeft van 12.30 tot 14.00 uur tijdens de lunch bij het Urban Stage een uitgebreid repertoire ten gehore gebracht. De vele toehoorders genoten van nummers zoals Hallelujah, California Dreaming, Over de Horizon en Let the Sunshine in. En die zon brak door tijdens het lunchconcert.

Later op de middag verzorgde Bel Canto nog een verrassingsconcert op het Green Island. Tussendoor was er voor de koorleden voldoende tijd voor een gezellig samenzijn en uiteraard om het mooi en fraai aangelegde park te bezoeken met de vele culturen, tuinen, geuren en kleuren uit verschillende werelddelen. Een retour met de kabelbaan maakte deze dag helemaal compleet.

Nieuws

menu