GroenLinks Dronten stelt kandidatenlijst vast. Fractievoorzitter Paul Vermast is opnieuw lijsttrekker

Paul Vermast (GroenLinks). Archieffoto: Fotostudio Wierd

Fractievoorzitter Paul Vermast is bij de gemeenteraadsverkiezingen van Dronten in 2022 opnieuw lijsttrekker van GroenLinks, gevolgd door raadslid Danieke van Baal en burgerraadslid Mark van Dongen.

De kieslijst die is vastgesteld door de ledenvergadering van GroenLinks in Dronten is een mix van bekende en nieuwe gezichten.

‘Ik ben er van overtuigd dat we opnieuw in staat zullen blijken net als de afgelopen jaren aansprekende resultaten te boeken’, zegt lijsttrekker Paul Vermast.

‘De komende jaren staat Dronten voor gigantische uitdagingen. Dan gaat het niet alleen over de mogelijke groei van onze dorpen, maar ook over de energietransitie waarvan de keuzes die de gemeente zal maken iedereen echt tot achter de voordeur gaan raken. Het gaat over hoe we (financieel) uit de coronapandemie gaan komen: wat dit gaat betekenen voor winkeliers, horeca en andere ondernemers. En voor onze culturele instellingen en sportverenigingen’.

Vermast: ‘Bij dit soort onderwerpen is het belangrijk om een menselijk, eerlijk en duurzaam geluid in de gemeenteraad te kunnen laten horen en het geluk van onze inwoners voorop te stellen’.

Nieuws

Meest gelezen

menu