Kaartverkoop Oktoberfest Dronten is gestart

De organisatoren. Foto: Oktoberfest Dronten

De kaartverkoop voor de tweede editie van het Oktoberfest Dronten, dat vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober wordt gehouden, is van start gegaan.

Het evenement vindt plaats aan De Kromme Rijn. Net als vorig jaar vindt het feest plaats in een grote en verwarmde feesttent, die geheel is aangekleed in stijl van de Duitse bierfeesten. Het evenement staat in het teken van dirndls, lederhosen, schlagers, pullen bier, bratwursten en gezelligheid.

‘Volledig uitverkocht’

’Vorig jaar was de zaterdagavond volledig uitverkocht. Het was een doorslaand succes met alleen maar tevreden bezoekers,’ zegt Joop Weenk, één van de organisatoren. ‘We hebben veel vraag gekregen om het feest nogmaals te organiseren en we verwachten dat het dit jaar op vrijdag ook erg druk gaat worden. Wij vinden het als Dronter ondernemers belangrijk dat er leuke activiteiten en feesten worden gehouden. In samenwerking met eventcateraar Henk Slump zorgen we dit jaar weer voor een onvergetelijke editie.’

Dit jaar wordt er een speciaal arrangement aangeboden voor het bedrijfsleven, geschikt als teamuitje of personeelsfeest. Voorafgaand aan het feest biedt de organisatie de mogelijkheden om te genieten van een Beiers buffet. Daarnaast is het arrangement inclusief consumptiemunten en entree.

Tickets

Mocht het Oktoberfest vanwege het coronavirus niet doorgaan krijgen alle bezoekers hun aankoopbedrag retour. Tickets zijn te bestellen via de website van het feest.

Nieuws

menu