Inwoner gemeente Dronten wint 1.000.000 euro met Miljoenenspel

Nederlandse Loterij, waar Eurojackpot onder valt, maakt de identiteit van de winnaar niet bekend. 

Nederlandse Loterij, waar Eurojackpot onder valt, maakt de identiteit van de winnaar niet bekend.  Foto: Tycho Müller | Tycho's Eye P

Een inwoner van de gemeente Dronten heeft 1.000.000 euro gewonnen bij de trekking van Miljoenenspel van zaterdag 25 maart. De winnaar is een abonneespeler.

De speler won, met het lotnummer 55973 M, zijn/haar prijs bij de derde trekking van de dag, waarbij de groene bal werd getrokken. Daarmee werd de hoofdprijs verhoogd van 5.000 euro naar 1 miljoen euro. Bjorn Rosner, woordvoerder bij Nederlandse Loterij: ‘Wat een weekend voor de winnaar. We kijken er naar uit om deze winnaar te ontvangen op kantoor van Nederlandse Loterij en hem/haar te feliciteren met dit prachtige bedrag.’

Nettoprijs

Het gaat om een nettoprijs, waarvan de ruim 29 procent kansspelbelasting dus al is ingehouden. De winnaar krijgt dus 1.000.000 euro overgemaakt op zijn/haar rekening. Nederlandse Loterij, waar Miljoenenspel onder valt, maakt de identiteit van de winnaar niet bekend.

Bij Miljoenenspel maken spelers iedere zaterdag kans op drie keer een miljoen euro. Miljoenenspel is een spel van Nederlandse Loterij. Nederlandse Loterij is de grootste aanbieder van kansspelen in Nederland met negen spelmerken: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Sport, TOTO Casino en TOTO Winkel.