Genomineerden Onderneming van het Jaar 2022 Dronten bekend

De genomineerden (minus Klamer) met van links naar rechts Bed & Breakfast De Kandelaar, Metafoor Vastgoed en Software, Flipse Makelaardij o.g. BV, HairWish en Mooiwater. Foto: Fotostudio Wierd

Tijdens de druk bezochte businessborrel van Ondernemersvereniging De Driehoek bij De Rede van Dronten heeft de jury donderdag 1 december de genomineerden in de verkiezing Onderneming van het Jaar 2022 bekend gemaakt.

Dit jaar zijn er genomineerden in twee categorieën: Detaillist van het Jaar en TOP Onderneming van het Jaar. Genomineerd in de categorie TOP Onderneming van het Jaar 2022 zijn: Flipse Makelaardij o.g. BV (Dronten) Metafoor Vastgoed en Software (Dronten) Mooiwater (Dronten). Genomineerd in de categorie Detaillist van het Jaar 2022 zijn Bed & Breakfast De Kandelaar (Biddinghuizen) HairWish (Dronten) en Klamer Fietsen (Biddinghuizen).

Juryafwegingen

Omdat in de categorie Talent van het Jaar te weinig voordrachten waren binnengekomen, vervalt deze verkiezing. De jury is tot de keuze van de genomineerden gekomen door onder meer bedrijfsbezoeken en aangeleverde informatie na de voordrachten.

Dit jaar bestaat de jury uit Jannie van den Berg (MKB Doorgaan, onafhankelijk jurylid), Jesper Dolman (KeJe Horren en Raamdecoraties, winnaar 2019) en Ard van Wees (Kaasboerderij De Polderzoom, winnaar 2021).

Onder toeziend ook van Notaris Hille Nieuwdam en in aanwezigheid van bestuurslid Michiel Tietema is er een zorgvuldige afweging gemaakt.

Prijsuitreiking

Tijdens het OVDD Nieuwjaarsfeest zullen de winnaars bekend worden gemaakt. Het feest wordt gehouden op zaterdag 7 januari 2023 in De Meerpaal in Dronten. Het belooft een sfeervolle avond te worden met mooie ondernemersverhalen. Leden van OVDD kunnen hun kaarten reserveren via ovddnieuwjaarsfeest.nl.

Door het jaarlijks toekennen van deze prijs wil Ondernemersvereniging De Driehoek haar bewondering en waardering tonen voor alle, zeer uiteenlopende bedrijven in de gemeente Dronten. Daarnaast wil zij met de verkiezing Onderneming van het Jaar het belang van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in de gemeente Dronten onderstrepen.

Nieuws

menu