Foto-impressie | Bazar Open Hof in Dronten blijft een publiekstrekker

Bazar Open Hof op vrijdag. Foto: Fotostudio Wierd

Het was weer een ouderwets gezellige drukte op de eerste dag van Bazar Open Hof in Dronten. Voor het eerst sinds 2019 vindt het evenement weer plaats. Het is alweer de 39e editie van deze tweedehands goederenmarkt die altijd veel publiek trekt.

Huisraad, curiosa, tafels, stoelen, kleine kasten, boeken, muziek, apparatuur, speelgoed, de keuze is reuze, al zitten er dit jaar geen grote meubelstukken, bedden, beddengoed, matrassen, computers, knuffels, banken, (boeken)kasten en lampen bij. Dat heeft te maken met het gewijzigde afvalbeleid van de gemeente: spullen die overblijven, kunnen niet meer gratis naar de stort worden gebracht. Maar er blijft genoeg moois over.

Naast de bekende attracties zoals de tweedehands goederenmarkt, het Rad van Avontuur en de kindertent met oud-Hollandse kinderspelletjes vindt er ook weer een dienstenveiling plaats waar de leukste, gekste, lekkerste en mooiste kavels onder de hamer komen.

Vast onderdeel van de zaterdagavond is om 20.30 uur de trekking van de Grote Verloting met als hoofdprijs een weekendje weg ter waarde van 425 euro. Extra prijzen zijn te winnen voor lotenbezitters die aanwezig zijn bij de trekking. De volledige opbrengst is dit jaar bestemd voor het Toon Hermans Huis en de Protestantse Gemeente Dronten.

Ook op zaterdag 24 september vanaf 13.00 uur is er voor elk wat wils in Open Hof aan De Zuid 2 in Dronten.

Meer informatie is te vinden op de website van de Protestantse Gemeente Dronten.

Bekijk hieronder een foto-impressie van de eerste dag:

Nieuws

menu