Flevo’s Mannenkoor geeft Lenteconcert

Flevo's Mannenkoor Foto: Flevo's Mannenkoor

Flevo’s Mannenkoor geeft zaterdag 22 april om 20.00 uur een Lenteconcert in zalencentrum Open Hof in Dronten. Het concert kent een repertoire dat goed in het gehoor ligt en bestaat uit nummers die het publiek bekend in de oren zullen klinken. Het koor staat al vele jaren onder leiding van dirigent Paul Michèl Tijssen.

Bijzonder aan dit concert is dat mensen van De Zonnebloem met begeleiders ook zijn uitgenodigd. De Zonnebloem is een organisatie die zich inzet voor de belangen van de lichamelijk gehandicapte medemens. Er zijn vele gastoptredens die het concert een divers karakter geven.

Nieuwe dimensie

Heather Pinkham begeleidt het koor op de piano. Daarnaast treedt sopraan Nynke de Jong op. Bas/bariton Christiaan Peters verleent ook zijn medewerking. Hij geeft door zijn optreden daarmee weer een nieuwe dimensie aan het koor en het concert. Tineke Stuifzand verzorgt de presentatie.

Toegangskaarten kosten vijftien euro per stuk en zijn online te verkrijgen, in de winkels van Primera in Dronten en Swifterbant en bij voorzitter Jan Klopman, Jamboreelaan 22, Biddinghuizen.

Nieuws

Meest gelezen

menu