Dorcas-winkel in Dronten houdt taxatiedag

De Dorcas-winkel in Dronten. Foto: Dorcas

De Dorcas-winkel aan De Dieze 30 in Dronten houdt zaterdag 25 juni een taxatiedag. Een erkende taxateur van veilinghuis Vendu Rotterdam beoordeelt tussen 10.00 en 15.00 uur meegebrachte voorwerpen.

Allerlei soorten objecten zijn welkom, zoals een schilderij, vaasje, beeld, boek of servies. Na een grondige bestudering van het artikel laat de taxateur weten wat de waarde is.

Mag gedoneerd worden

Het voorwerp kan daarna weer worden meegenomen naar huis, maar het mag ook gedoneerd worden. Dorcas laat het dan veilen om een zo hoog mogelijke prijs voor het voorwerp te krijgen. De opbrengst is bestemd voor het werk van de hulp- en ontwikkelingsorganisatie in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Het is ook mogelijk een deel van de opbrengst te doneren. Deelname aan de taxatie kost 2,50 euro per voorwerp met een maximum van 10 euro. Van tevoren opgeven is niet nodig.

Boekenmarkt

Deze dag is er ook een uitgebreide boekenmarkt en zijn er stuntaanbiedingen en acties voor kinderen. Zie voor meer informatie de website van Dorcas.

Nieuws

Meest gelezen

menu