Coloriet Dagcentrum De Gouden Koets start nieuwe groep

Dagcentrum De Gouden Koets. Foto: Coloriet

Coloriet Dagcentrum De Gouden Koets start 21 maart met een nieuwe groep voor bezoekers die in het beginstadium van dementie zitten.

Reden voor het starten van deze nieuwe groep is dat er bij mensen die in de eerste fase van het dementieproces zitten nog ruimte is om zich aan te passen aan de situatie en te leren omgaan met de veranderingen. We willen de bezoekers van deze nieuwe groep dan ook stimuleren om actief en zelfstandig te blijven.

Welzijn vergroten

Bij De Gouden Koets in Biddinghuizen doen ze er alles aan om bezoekers een prettige dag te bezorgen. Gezelligheid, structuur en regelmaat staan daarbij centraal. Streven is dat de activiteiten het welzijn vergroten. Want meer welzijn, is minder zorg.

Geïnteresseerden voor deze nieuwe groep, voor zichzelf of voor een partner, familielid of anders kunnen voor meer informatie of het maken van een afspraak contact opnemen via telefoonnummer 0321-329650 of e-mailadres goudenkoets@coloriet.nl.

Vrijwilligers

Voor de nieuwe groep worden ook nog vrijwilligers gezocht. Coloriet zoekt enthousiaste begeleiders, creatievelingen en sportievelingen. Alle vacatures zijn te vinden op www.coloriet.nl/vacatures-vrijwilligers-dronten .

Nieuws

Meest gelezen

menu