Biddinghuizen heeft volle feestweek voor de boeg

Archieffoto van een eerdere feestavond van de OpDreef feestweek. Foto: Stichting De IJsvogel

Biddinghuizen heeft een volle OpDreef feestweek voor de boeg. De week is van woensdag 13 tot en met zondag 17 juli op Het Maaiveld.

Woensdag 13 juli zijn er een hobbybeurs en kindermiddag. Donderdag 14 juli staan ‘Heel Biddinghuizen bakt’ en oud-Hollandse spelletjes op het programma. Bij voldoende animo is er ‘s avonds ‘Ik hou van Biddinghuizen’. Vrijdag 15 juli is er een dorpslunch. Zaterdag 16 juli heeft een vol programma met een braderie, een demonstratie door de brandweer, een dorpsmaaltijd, het kampioenschap eiergooien, een kofferbakmarkt en een feestavond. Zondag 17 juli wordt de feestweek afgesloten met een interreligieuze bijeenkomst.

Hobbybeurs

De OpDreef Hobbybeurs vindt plaats op woensdag 13 juli van 12.00 tot 21.00 uur. Wie een tafel wil huren op deze beurs kan zich aanmelden via opdreef-festival@ijsvogel.net.

Bij voldoende animo wordt ‘Ik hou van Biddinghuizen’ gespeeld, een interactief spel voor jong en oud. Aanmelden kan met een team van vijf personen. Deelnemende teams moeten bestaan uit één persoon tussen tien en twintig jaar, één persoon tussen twintig en dertig jaar, één persoon tussen dertig en veertig jaar, één persoon tussen veertig en vijftig jaar en één ouder dan zestig jaar. Aanmelden kan ook via opdreef-festival@ijsvogel.net.

Aanmelden voor het eiergooien moet per koppel, eveneens via opdreef-festival@ijsvogel.net.

Early Bird tickets

Voor de feestavond kunnen kaarten gekocht worden op zaterdagmiddag en -avond. Wie zeker wil zijn van een kaartje kan ook gaan voor de Early Bird tickets; vroege vogels kunnen terecht bij Boekenhuys Van der Walle aan de Baan 22 in Biddinghuizen.

Nieuws

menu