Bazar in Dronten is terug van weggeweest

Bazar Open Hof in 2019. Foto: Hennie Joesten

Voor het eerst sinds 2019 vindt dit jaar weer de Bazar Open Hof plaats. In het weekend van vrijdag 23 en zaterdag 24 september is het zo ver.

Traditiegetrouw werd dit evenement altijd gehouden in de herfstvakantie, maar de 39e editie vindt dus al in september plaats. De organisatie heeft hiertoe besloten om het risico van aangescherpte coronarestricties voor te zijn.

Nog steeds beschikbaar

Hoewel de Protestantse Gemeente Dronten gebouw Open Hof niet meer als kerk gebruikt, is het nog steeds beschikbaar als zalencentrum. Open Hof is dus ook dit jaar de thuisbasis van de bazar. Bij voorgaande edities trok dit grootse tweedaagse evenement jaarlijks zo’n vierduizend bezoekers die volop genoten van tal van activiteiten, attracties, kraampjes met curiosa en lekkernijen van Flevolandse bodem.

Dienstenveiling voor het goede doel

Voor jong en oud valt er dus weer genoeg te beleven. Naast de bekende attracties zoals de tweedehands goederenmarkt, het Rad van Avontuur en de kindertent met oud-Hollandse kinderspelletjes vindt er ook weer een dienstenveiling plaats waar de leukste, gekste, lekkerste en mooiste kavels onder de hamer komen.

Vast onderdeel van de zaterdagavond is om 20.30 uur de trekking van de Grote Verloting met als hoofdprijs een weekendje weg ter waarde van € 425,-. Extra prijzen zijn te winnen voor lotenbezitters die aanwezig zijn bij de trekking. De volledige opbrengst is dit jaar bestemd voor het Toon Hermans Huis en de Protestantse Gemeente Dronten.

Voor elk wat wils

Kortom, op zowel vrijdag 23 als op zaterdag 24 september vanaf 13.00 uur is er voor elk wat wils in Open Hof aan De Zuid 2 in Dronten. Meer informatie is te vinden op de website van de Protestantse Gemeente Dronten.

Nieuws

menu