BAS Voetbal stapt over op digitaal programmaboekje

Het hoofdveld van BAS Voetbal. Foto: BAS Voetbal

Voetbalvereniging BAS uit Biddinghuizen laat het vertrouwde papieren programmaboekje achter zich en gaat het blad digitaal aanbieden.

BAS Voetbal brengt al vele jaren een papieren programmaboekje uit bij elke competitiethuiswedstrijd van het eerste elftal. In dit boekje staan een kort voorwoord vanuit het bestuur, een voorbeschouwing op de wedstrijd, namen van de spelers, extra informatie over de balsponsor en de pupillen van de week. Dit vergezeld van een overzicht van sponsors die het programmaboekje mogelijk maken. Het programmaboekje is beschikbaar bij de entree van het hoofdveld.

Steeds minder meegenomen

De afgelopen seizoenen is gebleken dat het programmaboekje steeds minder wordt meegenomen door toeschouwers. Het verzamelen van de nodige informatie, het creëren en drukken van het boekje kost van diverse personen tijd en uiteindelijk dus ook geld. In overleg met de sponsorcommissie is besloten om het papieren programmaboekje af te schaffen en over te stappen naar een digitale versie, die ook duurzamer is.

Introductie

Zaterdag 8 oktober wordt de eerste digitale versie van het programmaboekje geïntroduceerd. Door het scannen van een QR-code, die zichtbaar is op diverse plekken op het sportpark, komt de bezoeker op een websitepagina van BAS Voetbal waarop dezelfde informatie te vinden als in het papieren programmaboekje. Deze pagina wordt voor elke thuiswedstrijd bijgewerkt met nieuwe informatie.

Tot aan de winterstop wordt bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal ook nog een papieren programmaboekje uitgegeven. Zaterdag 8 oktober speelt het eerste elftal van BAS Voetbal om 14.30 uur tegen Apeldoornse Boys.

Nieuws

menu