Walibi Holland introduceert Halloween voor het hele gezin

Biddinghuizen - Halloween Fright Nights van Walibi Holland breidt vanaf oktober uit met een Halloween daytime event voor kinderen vanaf 6 jaar. 'Overdag Fear & Fun voor kids, ’s avonds nog steeds hardcore horror voor 16+!' aldus een woordvoerder van het attractiepark.

Kids-proof programma

'Omdat Halloween Fright Nights voor onze jongste sensatiezoekers te heftig is, bieden we tijdens dit nieuwe Halloween daytime event een speciaal kids-proof programma. Door Walibi’s jarenlange ervaring met Halloween, wordt een evenement opgezet waarbij de verhouding Fear & Fun perfect is afgestemd op de jongere doelgroep. Het blijft van hoogstaande kwaliteit, spannend en uitdagend - het is tenslotte Halloween in Walibi Holland -, maar niet doodeng zoals het avondprogramma vanaf 18.00 uur'.

Zeven extra dagen in de herfstvakantie

Halloween Fright Nights is dit jaar van 5 tot en met 27 oktober op geselecteerde dagen. Het nieuwe Halloween daytime event vindt plaats op de dagen van Halloween Fright Nights, plus op zeven extra dagen in de herfstvakantie: 14, 15, 16, 17, 21, 22 en 23 oktober.

De exacte openingstijden van Walibi tijdens Halloween zijn te vinden op Walibi.nl/openingstijden.

De precieze invulling en de naam van het nieuwe Halloween daytime event worden op een later moment bekendgemaakt.