Trampolinepark Jumpsquare opent deuren in Lelystad

Lelystad - Het indoor trampolinepark Jumpsquare heeft zaterdag zijn deuren in Lelystad geopend. De Interactive Jump trampolines en de VALO Jump, waarin je jezelf in een computergame op een groot scherm terugziet, zijn beide een primeur in Flevoland.

Het trampolinepark is voor iedereen vanaf acht jaar toegankelijk. Voor de allerkleinsten (twee tot en met negen jaar) zijn er speciale Mini-Jump uren. Ook worden er worden Jumpsquare lessen georganiseerd zoals JumpFit (fitness) en JumpScool waar allerlei tricks worden geleerd. Daarnaast is er een breed aanbod aan arrangementen voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en bedrijfsevenementen. Elke vrijdagavond is er de speciale Club Jumping: disco jumpen op vette beats.

Zeven dagen per week geopend

De vestiging in Lelystad is gevestigd in het sportcomplex op de Meent 18-20 naast de Fit4Free sportschool en is zeven dagen per week geopend. Het ruim 2.000m2 grote park beschikt over meerdere zones zoals de Freestyle trampolines, High-performance trampolines met Walk-on-Wall, een Big Airbag voor de coolste tricks, separate spelzones voor trefbal en basketbal en een Foampit met Slack line. Ook is er een trapeze om door de lucht te vliegen en voor de turnsport beoefenaars is er een Airtrack mat van maar liefst 12 meter lang.

Horeca en terras

Ouders en/of begeleiders die liever lekker zitten in plaats van rond te jumpen, kunnen bij het horecagedeelte Hop food & drinks terecht voor een kop koffie, lekkere snacks of een vers broodje. Tevens is er een gezellig terras waar vandaan de gehele Jump Area is te overzien.

De oorsprong van grootschalige indoor trampolineparken ligt in Amerika, waar jumpen al langer enorm populair is. De combinatie van fun en sporten spreekt een breed publiek aan. Jumpsquare is een Nederlandse keten van hoogwaardige trampolineparken waarvan de eerste vestiging in 2015 werd geopend in Nieuwegein.

Om de opening van Jumpsquare Lelystad te vieren heeft het trampolinepark een mooie kennismakingsactie.

www.jumpsquarelelystad.nl