Buurheksendag in Ens

Ens - Kinderen die graag lezen kunnen met hun ouders het nieuwe kinderboek 'De buurheks en het lied van de natuur' ophalen bij een echte heks. Op zaterdag 23 maart wordt in Ens een buurheksendag gehouden.

Volgens schrijfster Wendy Noordzij is het een spannend en grappig verhaal geworden waarin de liefde voor de natuur centraal staat. ‘Het boek is heel actueel en past uitstekend in de hedendaagse klimaatdiscussie. In het verhaal leren de kinderen dat alles in de natuur in balans hoort te zijn. Als je dit evenwicht verbreekt, dan verdwijnt ‘het lied van de natuur’. Dat is de boodschap die ik kinderen wil meegeven’, aldus de schrijfster.

Buurheksendag

De verkoop van het boek gaat van start met een speciale buurheksendag. Kinderen kunnen met hun ouders een van te voren besteld boek ophalen bij een buurheks in Ens. Bestellingen moeten voor 19 maart via info@buurheks.nl worden doorgegeven om afgehaald te kunnen worden. Verder is het boek vanaf 23 maart verkrijgbaar in de boekwinkel.

Boekpresentatie

Het boek wordt op 23 maart ook feestelijk gepresenteerd bij de biologische kruidentuin van De Polderkol aan de Jupiterweg in Lelystad. Tijdens de boekpresentatie geeft Wendy Noordzij uitleg over het boek.