Voorverkoop theatertour Waylon van start

Dronten - Waylon komt op 14 maart 2020 met zijn nieuwe theatertour 'My Heroes Have Always Been Cowboys' naar De Meerpaal in Dronten. De landelijke kaartverkoop is vrijdag 8 maart gestart.

Begeleid door een zevenkoppige band brengt Waylon een twee maal een uur durend theaterconcert over zijn jeugd, het jaar bij Waylon Jennings en de rouw na zijn dood, die leidde naar een zwerversbestaan. Na de pauze blikt Waylon terug op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, terug naar de roots met Common Linnets en uiteindelijk de rust van het nieuwe vaderschap.

Waylon kijkt terug op zijn persoonlijke, muzikale verhaal, dat voor hem op 8-jarige leeftijd begon. Toen mocht hij, omdat de oppas ziek was, met zijn ouders mee naar een country-avond en ook een klein stukje mee drummen. Dat was het begin van een muzikale reis die Waylon vanaf september 2019 in ruim 40 theaters ten gehore gaat brengen.

Tot bloedens toe geoefend

'Op het podium speelde de West Virginian Railroad Band en ik mocht eventjes mee drummen. Na afloop kreeg ik een cd in handen en de mededeling dat als ik één liedje volledig kon drummen, ik drie weken later weer het podium op mocht. Drie weken lang heb ik tot bloedens toe geoefend op een shuffle. Eigenlijk is daar mijn echte fysieke liefde voor country begonnen...', vertelt Waylon.

De voorstelling staat op 14 maart 2020 om 20.00 uur in De Meerpaal in Dronten. Reserveren kan via 0321-388770 of via www.meerpaal.nl. Langskomen kan natuurlijk ook.