Primeur voor theater De Meerpaal met try-out 'Alone@Home'.

Dronten - Theater De Meerpaal in Dronten heeft een primeur met de try-out van de voorstelling ‘Alone@Home’, vrijdag 29 maart om 19.00 uur.

Knipoog naar de films

‘Alone@Home - de titel is een knipoog naar de alom bekende films - is een avond vol avontuur, slapstick, live muziek en spektakel met huiveringwekkende en verrassende stunts uitgevoerd in een vernuftig decor. Het is een avonturenkomedie voor iedereen van 8 tot 108 jaar, met in de hoofdrollen onder anderen Joep Onderdelinden en Eddie B. Wahr.

Stuntelige beroepscriminelen

Twee kinderen - die elkaars bloed kunnen drinken - zijn alleen thuis, wanneer twee stuntelige beroepscriminelen op slinkse wijze hun huis proberen binnen te dringen. Lukt het de heldhaftige kinderen om de boeven te slim af te zijn met valstrikken en boobytraps? Het is een voorstelling over pesten versus gepest worden en hoe ieder kind zijn eigen gevecht met onzekerheid kent. Een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid. Iedere ouder die ooit weleens overwogen heeft zijn kind alleen thuis te laten, denkt daar na het zien van Alone@Home nog wel drie keer over na.