Karin Bloemen geeft jurk weg in De Meerpaal

Dronten - Karin Bloemen maakt schoon schip en dat doet ze in haar nieuwe theatershow 'Souvenirs' in meerdere opzichten.

Ballast

Bloemen is niet alleen 25 kilo afgevallen, maar met de haar kenmerkende zelfspot probeert ze zich in haar show ook te ontdoen van overige ballast in haar leven. Ze haalt een frisse zwabber door haar bestaan. Bovendien deelt ze persoonlijke items uit aan het publiek, met als klapstuk één van haar jurken. ‘Souvenirs’ is donderdag 28 maart te zien in theater De Meerpaal in Dronten.

Jurk uit privécollectie

Tijdens de landelijke première afgelopen 18 februari werd heel duidelijk dat ze haar opruimactie heel letterlijk neemt. Tijdens de voorstelling gaf ze diverse persoonlijke attributen weg en wat niemand verwachtte, zelfs een echte Karin Bloemen jurk uit haar privécollectie. Ook in Dronten staat dat te gebeuren. Wie zal er met dit unieke item naar huis gaan?

Mooie herinnering

Natuurlijk is ‘Souvenirs’ weer een ouderwets rijke Bloemen show, met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor. Kortom, een avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die het publiek als dierbaar souvenir mee naar huis neemt.

Kaarten voor de voorstelling zijn te koop aan de theaterkassa op het Serviceplein in De Meerpaal (maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur), telefonisch via nummer 0321-388770 en via de website van De Meerpaal.