Ontroerend waargebeurd verhaal in Flavour & Film (met filmtrailer)

Dronten - In de filmreeks Flavour & Film is vrijdag 15 maart 'Welcome to Marwen' te zien in De Meerpaal in combinatie met een koffiearrangement.

Strijd van een gebroken man

Oscarwinnaar Robert Zemeckis regisseert Steve Carrell in het ontroerende waargebeurde verhaal over de strijd van een gebroken man, die ontdekt hoe creatieve verbeeldingskracht de menselijke geest kan genezen. Sinds hij ernstig werd mishandeld vanwege zijn voorliefde voor vrouwenschoenen, is Mark Hogancamp niet langer meer in staat zijn oude werk als striptekenaar te doen.

Fictief Belgisch dorpje

In plaats daarvan heeft hij in zijn tuin een miniatuur gemaakt van het fictieve Belgische dorpje Marwen, waar hij met behulp van poppen en een fotocamera de WOII-avonturen van zijn alter ego Cap'n Hogie filmt. Hij probeert daarmee tevens zijn psychologische trauma te verwerken. Het geluk lijkt hem toe te lachen wanneer hij kennis maakt met Nicol, z'n nieuwe overbuurvrouw. Het koffiearrangement begint om 10.30 uur.

Tickets zijn verkrijgbaar via het Serviceplein in De Meerpaal (maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur) en via de website van De Meerpaal.