Trendwatcher Adjiedj Bakas spreekt tijdens ondernemersacademie

Dronten - Trendwatcher Adjiedj Bakas spreekt op woensdag 13 maart tijdens de ondernemersacademie in De Meerpaal in Dronten. Onderwerp van de eerste van vier avonden in 2019 is 'Anticiperen op megatrends in het bedrijfsleven'.

Adjiedj Bakas

‘Trendwatcher des Vaderlands’ (NRC) Adjiedj Bakas (1963) beschrijft in zijn boeken hoe de samenleving, de economie en het leven van mensen gaan veranderen op basis van de trends die hij signaleert. Van zijn boeken werden meer dan 700.000 stuks verkocht en hij geeft 200 lezingen per jaar in binnen- en buitenland. 

Daarnaast schrijft Bakas regelmatig opinieartikelen voor NRC Handelsblad, de Volkskrant, schrijft blogs voor Jalta.nl, The Post Online en is hij columnist voor onder andere Bouwkennis en Zwitserleven. Voor underground-tv-zender Cafe Weltschmerz interviewt hij regelmatig mensen die hij spannend vindt.

Spreker Bakas is stout en brengt de mensen hoop en troost. Hij maakt mensen blij en ziet overal kansen. Hij wordt geroemd om zijn optimisme en inspiratiekracht, werd uitgeroepen tot een van de 25 meest creatieve Nederlanders en een van de 100 meest invloedrijke mediapersoonlijkheden.

[De tekst gaat verder na de foto]

 

Detaillist van het jaar 2018

Naast Bakas verlenen ook plaatselijke bakkers Koene en Michiel Tietema hun medewerking aan deze avond. Zij nemen plaats op de bank voor een interview met gastvrouw Liane Wolfert over tradities versus nieuwe trends en ontwikkelingen. Bakkerij Tietema bestaat sinds 1883 (!), heeft winkels in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant en is begin dit jaar tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de OVDD uitgeroepen tot Detaillist van het Jaar.

Aanmelden

Aanmelden voor de ondernemersacademie kan op www.dronterland.nl/ondernemen. Deelname is gratis.