Amor Musae vliegt de wereld over

Swifterbant - Muziekvereniging Amor Musae geeft vrijdag 8 maart haar 51e jaaruitvoering in kerkcentrum De Hoeksteen in Swifterbant. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Vlieg met ons mee’.

Zowel de muzikanten van de brassband en JAM als de twirlsters nemen het publiek mee naar diverse verre bestemmingen.

De jeugdgroepen van de brassband - Startgroep en JAM - maken een reis naar Amerika. In Hollywood bezoeken zij de Disney Studio’s en ontmoeten daar bekende en onbekende figuren. Ook komen zij in de woestijn Death Valley National Park terecht waar hen een zware tocht te wachten staat. De brassband vliegt zelfs de ruimte in met de stukken uit ‘Back to the Future’ en ‘Life on Mars’.

De twirl-afdeling onder leiding van Sjera Dijkstra treedt op met twee groepen. Zij vliegen door de tijd en nemen het publiek mee door diverse muziekstijlen. De jongste leden zijn pas gestart als een heel nieuw team dat ook mee gaat doen met regionale wedstrijden. De senioren komen met een nieuwe routine waarmee zij ook naar de wedstrijden gaan.

De uitvoering begint om 19.30 uur. De toegang is gratis en in de pauze wordt een verloting gehouden. Voor informatie: www.amormusae-swifterbant.nl.