Kaakchirurgen voormalig MC Zuiderzee gaan zelfstandig verder

Lelystad - Terwijl ziekenhuis St Jansdal is gestart in het ziekenhuisgebouw in Lelystad, beginnen vijf kaakchirurgen uit het voormalig MC Zuiderzee ongeveer 600 meter verderop, aan de Middendreef 273, hun eigen polikliniek.

Op deze locatie zetten diverse medisch specialisten, waaronder kaakchirurgen Steinmetz, Lindeboom, Crisi, Capello en Valstar uit het voormalig MC Zuiderzee, de patiëntenzorg voort. Vanaf maandag 4 maart kunnen patiënten voor consulten en behandeling terecht in de tijdelijke polikliniek op de begane grond.

Zes behandelkamers

De nieuwe polikliniek met zes behandelkamers op de tweede etage wordt intussen gereedgemaakt, zodat Kaakchirurgie Lelystad, zoals de praktijk nu heet, op korte termijn daar de patiënten kan ontvangen.

Kaakchirurgie Lelystad is nu al bereikbaar voor het inplannen van afspraken. 'Er worden zeer korte wachttijden gehanteerd'.

Ook in Emmeloord

Het gebouw van het voormalige Dokter Jansencentrum in Emmeloord wordt overgedragen aan de gemeente Noordoostpolder. Na deze overdracht gaat Kaakchirurgie Lelystad ook daar na een korte verbouwing een polikliniek openen.

Kijk hier voor meer informatie.