Een kijkje nemen in Hospice Dronten

Dronten - Het Hospice Dronten houdt zaterdag om 15.30 uur een rondleiding. Maandag om 19.30 uur is er een informatieavond voor wie vrijwilligerswerk in het Hospice zou willen doen.

Als alle kamers bezet zijn wordt een fotopresentatie getoond. Opgeven voor de rondleiding is noodzakelijk. Dit kan via e-mail (info@hospice-dronten.nl) of telefonisch (0321-767085). Wie zich opgeeft dient e-mailadres en/of telefoonnummer op te geven zodat contact kan worden opgenomen als een rondleiding niet door kan gaan.

Wie een rondleiding wil omdat hij/zij verwacht dat hij/zij of een familielid op korte termijn gebruik denkt te maken van het Hospice kan een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met rondleiding. Zie voor meer informatie de site van het Hospice.

Informatieavond

Tijdens de informatieavond vertellen vrijwilligers van het Hospice wat hun werk inhoudt. Wie vrijwilliger wil worden volgt een basistraining, die mede is bedoeld is om te ontdekken of iemand het omgaan met stervenden en hun naasten aankan. Aanmelden voor de avond kan via secretariaat@hospice-dronten.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van Hospice Dronten.