The Tosti Club sluit zich aan bij de Lelypas

Lelystad - The Tosti Club in De Promesse in Lelystad heeft zich aangesloten bij de Lelypas. Sparen en verzilveren kan sinds vorige week donderdag ook bij deze nieuwe tostizaak in het stadshart.

The Tosti Club is ontstaan uit een droom: Coen Heijkoop had op zijn twaalfde een passie voor Oudhollandse molens en alles wat daarbinnen gebeurt. Op jonge leeftijd wist Coen zijn vader te overtuigen om zelf aan de slag te gaan met brood. Zo geschiedde en in 2015 was The Tosti Club een feit. De eerste vestiging in Breda bleek een groot succes en al gauw volgden er meerdere vestigingen. The Tosti Club is een landelijk franchise, maar is op alle locaties lokaal betrokken.

Speciale actie in februari

'De Lelypas is een ideaal middel om aansluiting te vinden bij de Lelystadse inwoner. Om dit nog meer te steunen hebben wij gedurende de hele maand februari een speciale actie met de Lelypas: op vertoon van de Lelypas krijg je de tweede tosti gratis', aldus Marco van Duuren van The Tosti Club Lelystad.

Meer dan 55 Lelypas-ondernemers

De Lelypas is een unieke combinatie van een cadeau- en loyaltykaart en gratis verkrijgbaar bij alle deelnemers. Bij een besteding bij een van de deelnemende ondernemers spaart men punten die gelijk staan aan geld. Deze gespaarde punten zijn vervolgens weer te verzilveren bij een aangesloten ondernemer naar keuze.

Kijk voor meer informatie op de website van Lelypas.