Tweede 'schuursessie' Oostvaardersplassen op 2 maart

Lelystad - Mensen die vragen hebben over het natuurgebied, het beheer en het beleid voor de Oostvaardersplassen kunnen deze stellen tijdens een aantal 'schuursessies'. De tweede sessie is op zaterdag 2 maart in Buitencentrum Oostvaardersplassen in Lelystad.

De Oostvaardersplassen en het beheer van dit bijzondere natuurgebied veranderen. Staatsbosbeheer heeft de afgelopen tijd veel vragen gehad over dit nieuwe beleid en de uitvoering van het  beheer in het gebied. 'Via (social) media, mail en gesprekken in het veld hebben we veel van deze vragen beantwoord, maar willen ook graag op een andere manier in contact komen met belangstellenden'.

De 'schuursessie' is een informatiebijeenkomst met een open agenda waar vragen over het gebied, het beheer en het beleid voor de Oostvaardersplassen kunnen worden gesteld aan medewerkers van Staatsbosbeheer, de provincie Flevoland en andere deskundigen.

Op zaterdag 2 maart wordt tussen 15.30 en 20.00 uur een gevarieerd programma aangeboden (inclusief een lichte maaltijd). Het aantal plaatsen is beperkt, laat Staatsbosbeheer weten. 'Dus meld je snel aan'.

Aanmelden kan via deze link.