Alle kinderactiviteiten uit Flevoland op één website

Regio - Vanaf nu is er één website waarop alle activiteiten en uitjes voor kinderen in Flevoland staan. Kidsproof Almere en Kidsproof Lelystad gaan namelijk samen verder als Kidsproof Flevoland.

Op www.kidsproof.nl/flevoland vinden ouders, maar ook opa’s en oma’s tips om er in de provincie Flevoland op uit te gaan: kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, fijne kinderclubjes, mooie kinderwinkels, gezellige overnachtingsadressen en praktische adressen voor zorg & opvoeding.

Susanne Frens van Kidsproof Flevoland: 'Eerder dit jaar brachten we al een speciale Kidsproof Flevoland plattegrond uit en daar kregen we zoveel enthousiaste reacties op. Bovendien merken we dat veel ouders uit onze provincie zowel Kidsproof Almere als Kidsproof Lelystad volgen. Voor ouders van buiten de provincie merken we dat Kidsproof Flevoland méér aanspreekt dan beide steden apart en dus hebben we onze websites samengevoegd'.

Door de websites samen te voegen worden gezinnen meer geïnspireerd om de hele provincie te ontdekken; van de Noordoostpolder tot en met Almere. Filteren op stad of dorp blijft natuurlijk altijd mogelijk. Inmiddels staat de website boordenvol leuke uitjes voor de aankomende voorjaarsvakantie.